Alati-MNS  se već dugi niz godina bavi prodajom profesionalnih električnih, akumulatorskih, pneumatskih i ručnih alata renomiranih brendova Milwaukee,  Makita, Dewalt, Chicago Pneumatic, Senco, Rems, Rigid, Beta....

Princip rada preduzeća zasnovan je na  višedecenijskom iskustvu u prodaji alata i odličnom pozanvanju potreba preduzeća koja se na teritoriji republike Srbije bave svim vrstama proizvodnje, bilo da su u pitanju male radionice ili veliki industrijski sistemi.  Dobro poznavanje tražišta, održavanje kontakta sa kupcima, stalne prezentacije alata na terenu kao i česti obilasci kupaca, omogućili su godine plodne saradnje sa krajnjim korisnicima alata.

Poznajemo svakog kupca i znamo njegove potrebe-moto je preduzeća Alati-MNS. Zahvaljujući personalizovanom pristupu prodaji, svaki kupac zna da uvek može da dobije  brz odgovor, kvalitetan alat i korektnu cenu.

Alati-MNS  se izdvajaju na tržištu mogućnošću da na zahtev kupaca organizju prezentacije alata koji su od značaja za njihovu efikasniju proizvodnju. Takođe, preduzeće Alati-MNS redovno učestvuje na svim relevantnim sajmovima, a dva puta godišnje sami organizuju mini-sajmove alata u prostoru na platou sedišta preduzeća.

Kvalitetan alat, profesionalna servisna mreža, znanje i stručnost prodavaca predstavljaju dobitnu kombinaciju za sigurnu i uspešnu profesionalnu saradnju sa kupcima.

Saradnja sa svim granama industrije logično je nametnula da Alati-MNS prošire svoju delatnost i na  otprašivanje u industriji, gde zajedno sa partnerskom firmom, učestvuju u projektovanju, prodaji i ugradnji sistema za otprašivanje. Ovakvi sistemi podrazumevaju odsis gasova, isparenja i štetnih materija u drvnoj, prehrambenoj,metalskoj, gumarskoj i ostalim granama industrije.

Delatnost preduzeća Alati-MNS obuhvata i prodaju, projektovanje i ugradnju sistema za detekciju i gašenje varnica u ventilacionim kanalima.

alati1
alati4
alati3
alati2